Produkter / Uniconta

Uniconta

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloud baserede økonomisystem
Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Et regnskabsprogram med alt hvad du behøver
Resultatet er Uniconta, et intuitivt regnskabsprogram der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

·         Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter

·         Opret egne felter og kartoteker

·         Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder

·         Generer og download egne rapporter

·         Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater

·         Nem søgning på alle data

·         Værktøj til integration med andre programmer

Din egen løsning – også i skyen
Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Maksimal hastighed
Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.


PC, tablet eller smartphone
Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering
Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta helt gratis
 
Uniconta - 100% cloud baseret.

 
xConsulting Aps | CVR: 29202648 | Præstelunden 57, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: +45 40457723